Sponsoror af SAJ

Herunder kan du se de sponsorer som i gennem tiden har støttet Syddansk Akademisk Jagtforening.

Odense Jagt & Fritid

Vi er meget glade for vores gode samarbejde med OJF, der giver vores medlemmer rabat i deres store udvalg af jagtrelaterede produkter ved fremviselse af dokumentation af medlemskab i SAJ. Butikken er en oplevelse i sig selv at besøge, da Odense Jagt & Fritid har en af Fyns største og flotteste trofæsamlinger.

600882_540746476001919_2092249008_n

Donation fra Syddansk Universitets Studenteraktivitetspuljer

En af de største ambitioner i vores unge forening har været at blive i stand til at tilbyde vores medlemmer mulighed for havjagt. Dette bliver nu muligt pga. en stor donation fra Rektors Pulje, som giver os mulighed for at købe 2 jagtpramme og alle andre nødvendige remedier for at kunne have 2 jagtklare pramme.

SDU_BLACK_RGB

Donation fra Tuborgfondet

Studerende flytter til studenterbyerne fra hele landet for at studere. Dette skaber et  problem for studerende, som er jægere, i forbindelse med våbenopbevaring, da vi  studerende sjældent har mulighed for at sætte et våbenskab op i de studenterkollegier/lejligheder vi bor i.  Vi er derfor utroligt glade for at kunne tilbyde vores medlemmer et sted lovligt at opbevare deres haglvåben i Odense midlertidigt i forbindelse med de flugtskydningskurser og jagtarrangementer vi holder, da Tuborgfondet har bevilget en donation til at købe et våbenskab.

Tuborgfondet1

Samarbejde med Dansk Jagtformidling

SAJ har et samarbejde med jagtportalen: Dansk Jagtformidling, som giver danske jægere en portal for leje og udlejning af jagter på en nem, enkelt og sikker måde.

annonceimage