Sådan bliver du medlem af SAJ

 • Syddansk Akademisk Jagtforening er en jagtforening for unge studerende og ansatte ved SDU i Odense. Indmelding foregår igennem Danmarks Jægerforbunds hjemmeside. Følg linket til højre.
 • Personer som ikke p.t. har en tilknytning til SDU, dvs. tidligere studerende m.v.  skal skrive en kort præsentation, som skal vurderes af SAJs bestyrelse før de kan blive medlem. Skriv til formandenSAJ@gmail.com eller brug denne sides kontaktformular.

 

 

1456638658_return

Tryk her for at komme til indmeldingsblanket

Kontingent

For at få kunne tilbyde attraktive aktiviteter for vores medlemmer kræver vi 120 kr. i årligt kontigent. Oveni dette lægges kontingentet som Danmarks Jægerforbund kræver, hvis ikke man allerede er medlem af Danmarks Jægerforbund igennem en anden forening. For personer som er 16-26 år gamle er dette beløb ca. 380 kr årligt. Samlet set koster det ca. 499 kr. om året for de fleste studerende at være medlem af Syddansk Akademisk Jagtforening. Det koster alligevel lidt at være medlem af DJ, men vi har som forening valgt at underligge os DJ, da det giver os og dig utrolig mange fordele. 

 

Som medlem af DJ får du disse fordele:

 

 • Jagtbladet “Jæger” der udkommer 10 gange årligt.
 • Forsikret på skydebanen.
 • DJ sidder med til forhandling om jagttider. Her kæmper de mod Danmarks’s største naturorganisation Danmarks Naturfredningsforening, for at sikre at vi som jægere kan blive ved med, at nyde naturen på den måde vi altid har gjort.
 • Billige Kurser i DJ regi.
 • DJ udbyder en række attraktive kurser hvor du med et medlemskab får en anselig rabat. Derudover giver Danmarks Jægerbund UDOVER denne rabat også en studierabat på 25 %, hvis du husker at gøre opmærksom på dette forhold! Se de forskellige kurser her.                        

På trods af vores korte levetid kan vi allerede nu bl.a. tilbyde vores medlemmer:

 

 • Gratis lån af vores 4 jagtpramme ( efter deltagelse i en af vores introkurser).
 • Rabataftale med Odense Jagt og Fritid på de fleste vare ( ikke patroner).
 • Fællesjagter, svampeudflugter, gourmetvildtspisningsarrangementer og flygtskydningsture: Se Facebook for aktuelle tilbud.
 • Samt selvfølgelig et studenterfællesskab omkring natur og jagt.

 
Priserne for samlet medlemsskab pr år*:

Ordinære medlemmer (≥26 år) - 807,-

Ungdomsmedlemmer - 499,-

Husstandsmedlem** - 364,-

Ekstraordinært medlem*** - 170,-

Ny jagttegnsløser - 120,- for det første år

* Medlemsskab for resten af indeværende år regnes fra dags dato, hvis man tilmelder sig nu og vil derfor være noget billigere.

** For at være Husstandsmedlem kræves det, at der i forvejen bor et medlem påsamme adresse som er Ordinært medlem.

***For at blive Ekstraordinært medlem kræves at man i forvejen er Ordinært medlem af en anden jagtforening under Danmarks Jægerforbund.