SAJ's Grejbank

Syddansk Akademisk Jagtforening har i 2015 investeret i et helt nyt udvalg af grej, som vi har samlet i en lille lukket trailer, som vi kalder Grejbanken. Den udgør et unikt tilbud til foreningens medlemmer, der kan transportere det hvorhen man vil. Så om du skal på gåsejagt i Nordjylland eller kragejagt hos en lokal landmand, kan du benytte SAJ's grej. Det er gratis at låne grejbanken.

Udstyrsliste, trailer:
24 x Fullbody, grågæs
24 x Skaller, grågæs
3 x Liggeskjul (Power Hunters) med tilhørende 2 snowcovers (vi venter på at nr. 3 kommer på lager)

 

Udstyrsliste, due- og kragegrej:

12 x Lokkeduer
2 x Duesvoppere
12 x Lokkekrager
1 x Camouflageskjul, 3D

Opbevares løst sammen med traileren.

 

Har du forslag til tilføjelse af andet grej, hører vi gerne fra dig.

RESERVÈR GREJBANK

Reservér

Regler for lån af Grejbanken

• Efter reservation af Grejbanken (se link ovenfor), kontaktes Ron Hajrizaj (tlf. 23882009) eller Rasmus Blaaholm Nielsen (tlf. 25670920) og tidspunkt for afhentning af nøgler aftales.

• Behandl alt udstyret som var det dit eget. Dvs. pas godt på det, og sørg for, at det er i god stand til næste bruger. Det indebærer, at lokkere, skjul osv. rengøres efter brug. Der er ikke optimal udluftning i traileren, så sørg for, at udstyret er tørt, når det pakkes tilbage. Der er mulighed for at hænge grejet til tørre i laden, hvor traileren opbevares. Ydermere pakkes udstyr fint og ordentligt ned, og alt det anvendte udstyr tælles før og efter brug. Findes Grejbanken ikke i acceptabel stand eller mangler noget, meldes dette til Ron eller Rasmus.

• Hvis der kommer skader på Grejbanken eller tilhørende udstyr, meldes det til Ron eller Rasmus. I tilfælde af, at skaden ikke er forårsaget af normal brug eller slid, hæfter brugeren for skaden. En normal ansvarsforsikring vil typisk dække, så vi anbefaler at du har en.

• Lys på traileren tjekkes både før og efter anvendelse. Husk at hæve støttebenene på traileren inden kørsel.