SAJ's Storebæltsjolle,  M/S Svanen

SAJ ejer en storebæltsjolle, som vi i 2016 døbte M/S Svanen. Den er velegnet til både fiskeri og motorbådsjagt for op til tre personer. Svanen kan lånes gratis af SAJ's medlemmer, og den er udstyret med fiskegrej, som ligeledes kan lånes. Fiskegrejet opbevares pga. pladsmangel ikke i båden, men ved siden af båden. Regler og vejledning for udlån findes nedenfor.

Download og læs PDF

Regler og vejledning

Sejl sikkert

Reservér  M/S Svanen

Reservér

I forbindelse med brug af M/S svanen kan medlemmer gøre brug af slæbestedet.dk hvor oplysninger om slæbesteder i Danmark kan findes. Man kan dertil uploade billeder og skrive en kommentar til slæbesteder, og dermed bidrage til fællesskabet. Kontakt et bestyrelsesmedlem for login oplysninger.

Regler for brug af fiskegrej

Der ligger tre sæt fiskestænger med hjul ved siden af M/S Svanen samt diverse agn, forfang m.m. i en grøn kasse, som kan benyttes gratis.
Følgende punkter skal overholdes, når fiskegrejet anvendes:

• Behandl grejet som var det dit eget.

• Overhold gældende fredninger og mindstemål og husk fisketegn.

• Hvis forfang, blink el. lign. mistes eller noget går i stykker, meldes dette til Ron eller Rasmus umiddelbart efter aflevering. Man bliver ikke opkrævet noget for mistet/ødelagt endegrej som følge af normal brug, men vi vil gerne sikre, at der så vidt muligt altid er tilstrækkeligt med grej til at gennemføre en god fisketur.

• Efter brug skylles hjul og anvendte blink i ferskvand og grejet skilles ad og sorteres i opbevaringskassen.

• Hvis du har gode idéer til tilføjelse af andet grej, hører vi gerne fra dig.