SAJ's ShotKam

Syddansk Akademisk Jagtforening har et ShotKam, som kan lånes gratis af medlemmer. ShotKam er et ægte liret, military grade, amerikansk action kamera til montering på haglbøssen. Det kan bruges til at optage spændende og sjove film på jagt eller på skydebanen, men er i særdeleshed anerkendt som et værktøj til at forbedre sin skydning. Vha. en app kan du gense dine skud direkte på skydebanen, på jagten eller når du er kommet hjem igen. Du kan analysere dine skud og rette på dine fejl, hvorved din skydning forbedres. Der findes mange gode (og mindre gode) videoer på YouTube, som demonstrerer brugen af ShotKam.

ShotKam reserveres i SAJs kalender og afhentes ved Rasmus Blaaholm (tlf. 25 67 09 20). Koordinér gerne afhentning i god tid før. Den vedlagte udstyrsliste gennemgås for mangler ved afhentning og aflevering. Ligeledes inspiceres kameraet for skader.

Vi opfordrer selvfølgelig til at passe godt på kameraet. Det har en værdi på plus 5.000,- kr. og brugeren hæfter selv for skader ved uhensigtsmæssig brug.

Reservation af ShotKam

Reservér