Skal du med Syddansk Akademisk Jagtforening på en kutterjagt?

September 18, 2015 sdujagt

[mp_row]

[mp_span col=”12″]

Skal du med Syddansk Akademisk Jagtforening på en kutterjagt?

Søndag d. 25/10 og søndag d. 22/11, har vi hyret kutteren M/S Marianne. Vi mødes på havnen iMiddelfart kl 08.00, hvor vi står til søs kl. 08.10 og forventer at være i havn igen kl ca. 15.00.

Det skal bemærkes, at turen kan aflyses helt op til afgang, da dårlige vejrforhold gør at vi ikkelængere kan se fuglene. Vi ser dog vejrudsigten an i løbet af ugen, hvortil vi nok skal give en melding.

Det er vigtigt at I husker rigtig varmt tøj! Det kan være utrolig koldt at stå ombord. Dog har vi en opvarmet kahyt, som man kan sætte sig ned i, hvis det skulle blive for slemt.

Vi skal hovedsageligt sejle efter edderfugle hvilket betyder der mht. patroner anbefales at bruge haglstørrelse 1-3. Selve jagten er opsøgende, hvilket betyder vi sejler til fuglene på havet. Optimalt er der 6 mand på dækket, hvilket betyder vi skiftevis vil være på dæk og under dæk. Såfremt man ejer en kikkert, kan det være en god idé at medbringe den. Vi fordeler alt, hvad der bliver skudt imellem os.

Du bedes medbringe madpakke og drikkelse til hele dagen.

Der er plads til 9 jægere pr. jagt, hvor tilmelding er bindende og sker til Anders O. Godbersen på facebook, tlf. 51 89 94 06 eller andersgod@gmail.com. Ved tilmelding bedes du oplyse hvilken af de to jagter du ønsker at deltage i. Prisen afhænger af turens længde men omkring 300 kr. bør være tilstrækkeligt såfremt vi ønsker at være ude det meste af dagen. SAJ yder som sagt en støtte på 100 kr. pr. medlem hvor betaling sker på dagen.

Med venlig hilsen Syddansk Akademisk Jagtforening

[/mp_span]

[/mp_row]